Customer Suppport and Information

Το Studio Photoholics ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες οσον αφορά την διαχείρηση των δεδομένων και την εξυπηρέτηση πελατών

Back Up

Τα ψηφιακά αρχεία σας ειναι ασφαλή καθώς κρατάμε αντίγραφο ασφαλείας για δυο (2) τουλάχιστον χρόνια

Premium Quality

Δεσμευόμαστε προς τους πελάτες μάς να χρησιμοποιούμε την καλύτερη δυνατή ανάλυση και ποιότητα στην δουλειάς μας και να είμαστε πάντα up to date σε επίπεδο εξοπλισμού. 

The Looks

Το studio ακολοθεί πολλαπλά στάδια επεξεργασίας και διαχείρησης του υλικού με σκοπό πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό ειναι μια χρονοβόρα διαδικασία και θα πρέπει να έχετε υπομονή ώστε να παραλάβετε ένα άρτιο αποτέλεσμα.  

The Gallery

Σε χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός απο την φωτογράφηση της εκδήλωσης σας θα παραλάβετε ένα link οπου θα μπορείτε να δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό και να κατεβάσετε μεμονομένα φωτογραφίες. Το συγκκεριμένο υλικό δεν θα είναι επεξεργασμένο καθώς η επεξεργασία γίνετε σε επόμενο στάδιο

Simple 

H Διαδικασία δημιουργίας των αλμπουμ και βίντεο ξεκινάει στις αρχές Νομεβρίου και τελειώνει τέλη Απριλίου. Τηρούμε πάντα σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία της εκδήλωσης . Παρακάτω στην συγκεκριμένη σελίδα θα αναλύσουμε λεπτομερώς την όλη διαδικασία

Copyrights

Παραδίδουμε ολόκρηρο το φωτογραφικό υλικό χωρίς λογότυπο σε όλους τους πελάτες χωρίς κάποια έξτρα χρέωση . Μπορείτε ελευθερα να τυπώσετε και να ανεβάσετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο . Παρ’ολα αυτά το Studio διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών και απαγορευει την αλοίωση και την πώληση του σε τρίτους.

The Wedding Day
Ήρθε η ημέρα του γάμου σας και όλοι οι επαγγελματίες που θα συνεργαστείτε θα πρέπει να δουλέψουν αρμονικά ώστε να είναι αυτή η ημέρα όπως την έχετε σχεδιάσει και ονειρευτεί . Εδώ θα αναλύσουμε τον χρόνο που χρειαζόμαστε εκείνη την ημέρα καθώς και συμβουλές που θα βοηθήσουν ωστε οι φωτογραφίες και το βίντεο να βγουν ακόμα πιο όμορφα..
The Preperation

Ξεκινώντας απο την προετοιμασία γαμπρού και νύφης το στούντιο χρειάζεται δύο ωρες (2) σε κάθε προετοιμασία , μπορεί σε πολλους να φαίνεται αρκετός χρόνος αλλά θέλουμε όλα να κυλίσουν ομάλά και όχι βεβιασμένα , κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα πιο όμορφες και αυφθόρμητες φωτογραφίες και βίντεο.
Στην προετοιμασία νύφης συγκεκριμένα θέλουμε να βρούμε την νύφη βαμμένη και χτενισμένη την ώρα που θα έρθουμε και να ξεκινήσουμε βγάζοντας μερικά πλάνα με τις τελευταίες πινελιές του make up

Take Notes

Mεγάλα και φωτεινά δωμάτια με μεγάλα παράθυρα θα βοηθήσουν πολύ σε ενα καλύτερο αποτέλεσμα,, αυτό ειναι σημαντικότερο απο την διακόσμηση και την αισθητική του δωματίου ή την θέα,  γιαυτό εάν θέλετε να νοικιάσετε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου η διαμέρισμα για την προετοιμασία σας προσέξτε τα παραπάνω. Τέλος έαν στην προετοιμασία σας καλέσετε φίλους και συγγενείς τονίστε τους οτι θα πρέπει να είναι όσο τον δυνατόν γίνετε τυπικοί στην ώρα που θα τους πείτε να έρθουν ώστε να είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμα που έχουμε καθορίσει.

Ceremony and Reception

Φευγοντας απο την προετοιμασία της νύφης το συνεργείο χρειάζεται κάποιο χρόνο ώστε να φτάσει στην εκκλησία να ετοιμάσει τον εξοπλισμό , να τραβήξει μερικά πλάνα τον στολισμό , τον γαμπρό και τους συγγενείς .
Όταν η νύφη φτάσει στην εκκλησία ισως χρειαστεί να περιμένει στο αμάξι για λίγο μέχρι να δει τον φωτογράφο οπου θα της κάνει νόημα οτι όλα ειναι έτοιμα και μπορεί να κατεβεί απο το αμάξι.. Αυτο γίνεται για να είμαστε 100% σίγουροι οτι δεν θα χάσουμε κάποια σημαντική στιγμή όπως η στιγμή που ο πατέρας της νύφης ανοιγει την πόρτα και οδηγεί την νύφη στον γαμπρό.
Μετά το μυστήριο ακολουθεί οικογενειακή φωτογράφηση , φωτογράφηση του ζευγαριού με τους κουμπάρους και φωτογράφηση του ζευγαριού.. Το συνεργείο θα πρέπει να φτάσει στο κέντρο δεξιώσεων τουλάχιστον 15-20 λεπτά πριν το ζευγάρι ώστε να τραβήξει τα απαραίτητα πλάνα απο τον χώρο και τον στολισμό. Μετά την είσοδο του ζευγαριού η standard κάλυψη είναι τρείς ώρες (3) οπου έχουμε ως σκοπό να αποθανατίσουμε τις καλύτερες στιγμές της δεξιώσης.

After Day Photoshoot

Το Studio έχει μεγάλη εμπειρία σε φωτογραφήσεις After Day σε διάφορους προορισμούς. Τα ζευγάρια μπορούν να επιλέξουν την standard After Day Photoshoot που γίνετε σε τοποθεσίες έως μία ώρα (1) απο την έδρα μας ή Destination After Day Photoshoot σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμούν.. Στα Destination After Day Photoshoot πέρα του έξτρα κόστους που καθορίζεται κατόπιν συννενόησης , το ζευγάρι θα πρέπει επίσης να καλύψει το κόστος μεταφορικών, διαμονής και διατροφής για εκείνη την ημέρα.

Photo Editing and Final Details

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το ζευγάρι θα παραλάβει σε διάστημα ενός (1) μήνα απο την ημέρα του γάμου το αρχείο φωτογραφιών σε μια online Gallery  που βρίσκεται στον δικό μας Server. .Οι φωτογραφίες σε αυτη την Gallery δεν θα περιέχουν επεξεργασία καθώς η διαδικασία επεξεργασίας των φωτογραφιών ξεκινάει το χρονικό διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου. Το αρχείο αυτό μπορεί να μην έχει υποστεί επεξεργασία αλλα οι φωτογράφοι στο Studio μας φροντίζουν να βγάζουν το καλύτερο δυνατό τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα κατευθείαν απο την Camera , οπότε δεν θα δείτε θολές, άσχημες και κακοφωτισμένες φωτογραφίες.
Στο επόμενο στάδιο το Studio θα αναλάβει να  κάνει επιλογή των κατάλληλων φωτογραφιών για το άλμουμ σας έχοντας πάντα στο νου οτι μέσα απο ένα άλμπουμ γάμου θέλουμε να πούμε την ιστορία σας. 
Μετά απο αυτο η μακέτα – σχέδιο στέλνετε στο ζευγάρι με σκοπό να κάνει αλλαγές σε ότι επιθυμεί. Εφόσον πραγματοποιηθούν οι αλλαγές και πάρουμε την έγκριση απο το ζευγάρι προχωράμε στο επόμενο στάδιο που είναι η αισθητική και χρωματική επεξεργασία των φωτογραφιών. Εφόσον γίνει η συγκεκριμένη επεξεργασία στέλνουμε την μακέτα-σχέδιο ξανα στο ζευγάρι προς έγκριση. 
Στο τελευταίο στάδιο επεξεργασίας γίνεται το Retouch όπου επεμβαίνουμε μέσω του Photoshop στις επιλεγμένες φωτογραφίες με σκοπό ένα άρτιο αποτέλεσμα. Τέλος στέλνουμε ξανά την τελική μακέτα στο ζευγάρι προς έγκριση και προχωράμε στην επιλογή σχεδίου για το άλμπουμ όπου θα αναλύσουμε παρακάτω σε αυτή την σελίδα.

Design is Everything

Η φιλοσοφιά μας όσον αφορά τον σχεδιασμό ενός άλμπουμ γάμου είναι γνωστή ώς Story Telling Photography, δηλαδή προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ιστορία μέσα απο τις φωτογραφίες μας ώστε καθε φορά που ανοίγετε αυτό το άλμπουμ να είναι σαν αφήγηση.
Όλα τα άλμπουμ ξεκινάνε ώς standard με 50 σελίδες ή 25 σαλόνια όπως λέγονται στην σχεδιαστική γλώσσα , ώπου ένα σαλόνι αντιστοιχεί με 2 σελίδες. Όταν θα παραλάβετε την αρχική μακέτα – σχεέδιο του άλμπουμ σας κάθε σαλόνι θα έχει όνομα βάση των σελίδων που αντιστοιχεί . Παράδειγμα 01-02 ,020-021 .
Όταν θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην μακέτα θα αναφέρετε γραπτώς στο email που θα μας στείλετε και θα μοιάζει κάπως έτσι : θέλω να αλλάξω την πανω αριστερά εικόνα στην σελίδα 020 με την φωτογραφία με τον κωδικό IMG_0124

Make it yours

Όλα τα άλμπουμ ειναι άριστης ποιότητας , η εκτύπωση γίνεται σε φωτογραφικό ειδικό χαρτί με εξαιρετική ανάλυση και για τα εξώφυλλα χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά και υφάσματα με σκοπό την προσεγμένη εμφάνιση και αντοχή στον χρόνο. Επίσης θέλουμε να διευκρινύσουμε οτι όλα τα άλμπουν ειναι χειροποίητα και συνοδευεονται απο εγγύηση. 
Το ζευγάρι έχει την δυνατότητα να επιλέξει απο μια μεγάλη γκάμα σχεδιών που συμπεριλαμβάνονται στην αρχική προσφορά αλλα και διάφορα άλλα σχέδια φτιαγμένα απο plexiglass, ξύλο και πιο περίτεχνα σχέδια με έξτρα κόστος. Επίσης έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τα μεγέθη των άλμπουμ σε ακόμα μεγαλύτερα ,. Για να κατεβάσετε το δειγματολογιο παρακαλώ πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και ζητήστε απο το studio να σας δώσει τον κωδικό πρόσβασης.

Video Editing and Design

Παράληλα με την δημιουργία των άλμπουμ ξεκινάει και η διαδικασία της επεξεργασίας και του μοντάζ του Wedding Video σας. Κάθε ζευγάρι στο τέλος θα παραλάβει ένα cinematic trailer διάρκειας περίπου 5 λεπτών καθώς και ένα μεγαλύτερο βίντεο με όλη την ροή του γάμου. 
Το ζευγάρι έχει την δυνατότητα να συμμετέχει και να προτείνει την μουσική που θα χρησιμοποιηθεί στο βίντεο πάντα σε συννενόηση με τον Video editor του Studio. 
To πιο καλλιτεχνικό κομμάτι του Video είναι το Cinematic Trailer και γιαυτο τα περισσότερα πλάνα απο το After Day , οι λήψεις με Drone και οι στιγμές απο το Party θα χρησιμοποιηθούν στο συγκεκριμένο βίντεο με σκοπό να αφηγηθούμε μια ολοκρηρωμένη ιστορία.

Συχνές ερωτήσεις

Εδώ θα απαντήσουμε σε 3 συχνές ερωτήσεις 

 1. Επιλογή φωτογραφιών για το άλμπουμ

  Η αρχική επιλογή φωτογραφιών για το άλμπουμ γίνεται απο εμάς . Μόλις σταλθεί το αρχικό σχέδιο με τις φωτογραφίες σε εσάς έχετε την δυνατότητα να κάνετε οτι αλλαγές επιθυμείτε.

 2. Πότε περίπου θα παραλάβω το άλμπουμ ?

  Όπως αναφέραμε τα άλμπουμ και το μοντάζ ξεκινάνε απο αρχές Νοέμβρη μέχρι και τέλη Απριλίου και τηρούμε σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία του γάμου σας . Οπότε αν για παράδειγμα ο Γάμος σας ήταν τον μήνα Μάιο να περιμένετε να σας στείλουμε το αρχικό σχέδιο του άλμπουμ τον μήνα Δεκέμβριο.

 3. Άν καθυστερήσουμε να κάνουμε αλλαγές στο άλμπουμ πότε θα παραλάβουμε ? 

  Αν καθυστερήσετε πολύ να κάνετε αλλαγές και να μας στείλετε την έγκριση για να τυπώσουμε το άλμπουμ ,ενδέχεται η όλη η διαδικασία να καθυστερήσει και να μεταφερθεί προς τέλος του καλοκαιριού.
  Το χρονικό διάστημα απο Μάιο μέχρι Οκτώβριο το Studio αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο στην λήψη, αποθήκευση και οργάνωση των εκδηλώσεων.

Important Information 

 Σημαντικές διευκρινήσεις

Reception Dinner

Το ζευγάρι θα πρέπει να φροντίσει την ώρα της δεξίωσης να παρέχει στο συνεργείο τραπέζι και γεύμα όπως τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Destination Weddings

Εάν η τοποθεσία του γάμου σας είναι σε απόσταση μεγαλύτερη απο δύο (2) ώρες απο την έδρα μας θα χρειαστεί να παρέχετε διαμονή στο συνεργείο. Το ξενοδοχείο ή AirBnB θα πρέπει να ειναι καθαρό , άνετο και σε ασφαλή τοποθεσία

Behavior

Tα μέλη του Studio προσπαθούν πάντα να ειναι ευγενικά και ευδιαθετα προς το ζευγάρι και τους καλεσμένους καθώς και να σας βοηθήσουν όσο μπορούν αυτη την σημαντική μέρα.. Τα μέλη του Studio έχουν την δυνατότητα να αποχωρήσουν αν αντιμετωπήσουν προσβλητική συμπεριφορά ή κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα  

Deposit

Σε περίπτωση ακύρωσης του γάμου σας για οποιοδήποτε λόγο η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Θυμηθείτε οτι η προκαταβολή υπάρχει για να δεσμευσουμε την συγκεκριμένη ημερομηνία για εσάς και εφόσον η ημερομηνία δεσμευτηκε το Studio έχει αποριψει άλλους πιθανους πελάτες που εδειξαν ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Payment

H πληρωμή γίνεται πάντα σε 3-4 δόσεις συμπεριλαμβανομένου της προκαταβολής. Μετα και την ημέρα του γάμου ή του After Day θα πρέπει να έχει εξοφληθεί τουλάχιστον το 80% του συνολικού ποσού.. Σε περίπτωση που δεν έχει εξοφληθεί αυτο το ποσό το αρχείο αποθηκευεται στους Server μας χωρίς να επεξεργαστεί μέχρι να εξοφληθεί το ποσό που απαιτείται.

Maintenance

Όπως αναφέραμε και παραπανω το Studio μας κρατάει αντίγραφο ασφαλείας για δυο (2) τουλάχιστον χρόνια. Σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει εξοφλήσει το 80% του συνολικού ποσού μέχρι και μετά το τέλος του Γάμου ή του After Day όπως ήταν η αρχική συμφωνία , τότε χρεώνεται μετά το πρώτο εξάμηνο με 200 ευρώ τον χρόνο ως τέλη αποθήκευσης του αρχειου στον server μας

Φόρμα Αλλαγών

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε αλλαγές και διορθώσεις για το άλμπουμ σας


  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from Google